Dag 14 | Death Valley National Park – Las Vegas 


Het is ons gelukt, vandaag zijn we voor zonsopgang opgestaan en naar Zabrinski Point gegaan. We waren alvast niet alleen, een klein 50 tal personen waren op de zon aan het wachten. Niet iedereen was wakker of even goed gezind. Deze bijzondere foto’s waren het bewijs dat gek zijn geen pijn doet!

Hierna keren we terug naar het hotel om verder te slapen, seriously what did you expect?

Na een kort maar krachtige dutje rijden Death Valley buiten.  Maar niet zonder terzijdes via Artists Drive te passeren. Hier we moesten stoppen want een nieuwe reclame filmpje werd er opgenomen voor Toyota. Het is dan ook een must do. De kleuren gaan daar helemaal los van groen, rood, paars, geel, roos. Zeker bij artist pallet (een stop op deze weg) kan je al deze kleuren terugvinden.

Een tweede stop is Devils Golf Course, een plek die bedekt is met zoutsteen. Hier zou enkel de duivel golf kunnen spelen. Ik ben nog niet zeker of ze dan refereren naar de moeilijksgraad of naar de duivelse hitte.

Een laatste stop is Badwater Basin. Als je het hiervoor al warm vond, kan het hier het hier nog tegenvallen, door de weerspiegeling van de zon op het witte zout ondergrond is het haas niet mogelijk om er een klein wandeling te gaan doen zonder te puffen. De legende/verhaal wilt dat er ooit iemand zijn paarden hier heeft laten drinken en dat al zijn paarden de dag erna gestorven zijn.

Na we Death Valley uitrijden is het even wachten voor we las Vegas bereiken. We stoppen eerst bij de outlet. Het is de enige echt geplande shopping stop van het verlof. We benutten die dan ook ten volste. S’avonds checken we ons in en wandelen over de strip. We drinken er een dorstlessende cocktail en gaan slapen. Het was dan ook een lange dag geweest.