Dag 1 | Aankomst San Francisco


Ondertussen veilig aangekomen in San Francisco, het is nooit zo vlotjes verlopen als vandaag. Een foto van de bagage zoals gewoonlijk om de beschrijving van de bagage te vergemakkelijken moest het nodig zijn. Maar ook dat was niet nodig, en daar gaan we niet om treuren.

Bagage

Klaar om te vertrekken

We waren wat vroeg op Zaventem en ik weet niet waarom maar Bart moest absoluut een Belgische hamburger eten. Hij moet ondertussen wel beter weten, je weet wel we gaan waar fast food werd uitgevonden.

Uitzicht

Brussels Airport

 

Brussels AirPort

Belgische hamburger

Het was de eerste keer dat we eerst naar Frankfurt vliegen (als je dat vliegen kunt noemen, minder dan 1u) om daarna met een rechtstreekse vlucht naar San Francisco te vliegen. Het heeft zijn voor en nadelen. Voor mij was het een voordeel om geen wachttijd te hebben tussen de vluchten en dan ben je ook vlugger op je eindbestemming. Bart vond het meer een nadeel, nu moet ik wel zeggen dat het niet de meest luxueuze vliegtuig was. Weinig beenruimte, zelf geen persoonlijk tv’tje waar we eigenlijk wel op hadden gerekend. Je kan het ook echt aflezen op ons gezichten. Foto voor het vliegen:

Foto bart & gaelle

Wij voor 11 uur vlucht

Foto na 12 uur vliegen:

Bart & Gaelle

Wij na 11u vlucht

Na 12 uur vliegen kwamen we aan in San Francisco. Daar moesten we nog wat aanschuiven op het land officieel binnen te mogen, welgeteld 1 uur. Dat viel een beetje tegen. Ook werd Bart extra onvriendelijk ondervraagd terwijl ik met de glimlach door mocht.

Omdat we nog een week in San Francisco blijven, hebben we nog geen auto gehuurd. Dus we moesten met het openbaar vervoer naar het hotel. Dat viel best goed want de B.A.R.T. (Bay Area Rapid Transport) heeft een halte vlak voor het hotel. Wel zagen we heel wat speciale personages, om het vriendelijk uit te drukken.

Al een geluk had ons hotel de kamer niet weggegeven deze keer. We zijn uitgeput en gaan dan ook nu slapen.

San fransisco

San fransisco bay – by night

Hieronder kan je alvast het volledige programma terugvinden: