Yosemite National Park – Dag 2


The Mist Trail

Niemand heeft nog last van een Jet-lag. Iedereen is mooi tot 9 uur in zijn bed gebleven. In plastiek bekertjes namen we nog een ontbijt en dan vertrokken we naar Yosemite national park.

Onderweg zaten we even in de file, waarschijnlijk omdat we er waren in een weekend en blijkbaar komen veel mensen van San Fransisco naar daar, een beetje zoals wij naar de Ardennen zouden gaan. Maar dan echt de moeite waard! Het was nog vroeg maar het zonnetje liet zich wel al voelen.

Aangekomen aan de voet van onze eerst wandeling. De Mist Trail zou ons langs Vernal fall en Nevada fall nemen. Maar dat was wat veel gevraagd voor een eerste wandeling. We zijn ergens tussen de twee watervallen verkeerd gelopen. Het was daar ook 35°C, echt wel warm wanneer je niet meer bij de waterval zit. Met trappen langs de waterval geraak je aan de top voor een mooie uitzicht. Terug aan de auto konden we een picknick plaatsje zoeken. Picknick plaatsen genoeg in het park. Daarna terug naar het hotel wat zwemmen en ons dag was weeral om! Zo gaat het wel erg vlug.