Denver


Shopping

Zoals gewoonlijk worden we de eerste dag veel te vroeg wakker, ook al zijn we was rond 4u s’nachts gaan slapen. Vandaag hebben we een shopping dag. Eerst laten we ons eens gaan in een outlet shopping mall in Castle Rock. Wat er mij wel opvalt, is dat hier H&M beschouwt wordt als hogere klasse en Levi’s is maar gewoontjes. Volgende zaken hebben we bezocht: Columbia, Levi’s, Tommy Hilfiger, Guess en een baseball shop. We moeten natuurlijk de juiste outfit kiezen voor vanavond want we gaan een echte baseball wedstrijd kijken van de Colorado rockies. In de kinderafdeling kopen we uiteindelijk een shirtje, dat is goedkoper. We zijn er helemaal klaar voor. Maar eest gaan we nog wat inkopen doen in de Walmart. Elke keer ben ik onder de indruk van hoe groot zo’n winkel is. In elke Walmart kan je ook een frigobox kopen, dat is echte must als je drie weken rondrijdt. Zorg wel dat er plaats is in de auto. Het is altijd een uitdaging om alle bagage in de auto te krijgen, zeker na het shoppen. Als alles in de auto ingeladen is en we van outfit veranderd zijn, rijden we richting Denver.

The Game

IMG_0447Aangekomen in Coors Field, kopen we meteen een finger voor Kristel. Dat kan ze meteen van haar bucketlist schrappen. We zien er als echte Amerikaanse supporters uit! Nu eerlijk gezegd moeten we het wel danken aan Kristel. Zij heeft wat onderzoek gedaan over de ploeg en de spelregels. Ik ken enkel de regels zoals we het speelden op school. Het komt niet helemaal overeen maar het meeste is wel juist! Het duurde zo’n 4 uur maar we hebben ons geen enkele minuut verveeld. Het stadium is gigantisch; je kan daar shoppen, eten, drinken. Wij hadden echte luxe plaatsen we hoefde ons niet eens recht te staan om drank te bemachtigen. De plaatsten waren dan wel goed gelegen, ze waren wel iets moeilijker te vinden. Elke keer dat de ploegen wisselen, wordt er voor een klein entertainment gezorgd; gooien van T-shirts; gooien met peanuts; quiz, cheerleaders, … . Het viel mij ook op dat het publiek gemengd is. Supporters van beide partijen zitten vriendelijk naast elkaar. Het is een echte familie uitstap. Zou je in de voetbal nooit kunnen inbeelden! Vrij vaak komt er een bal in het publiek. Zelfs wij kregen een kans. Kristel had het bijna gevangen maar liet uiteindelijk los, het had meer kracht dan ze dacht. Spijtig genoeg verloren de Rockies voor een 5de keer op rij. We zijn trouwens grote fan van nummer 28 (zie hieronder).

11181850_10153438174706079_1307430319132279538_n

Estes Park

Na de game moeten we nog even rijden naar Estes Park waar we natuurlijk te laat waren aangekomen. Maar het hotel had al instructies gegeven zodat alles vlotjes kan verlopen.