Dag 20 | Flagstaff – Sedona


We naderen het einde van het verlof en doen alles ook wat rustiger aan. Vandaag moeten we maar het korte stukje tot Sedona doen, dus geen haast.

Als eerste passeren we nog even langs Walnut Canyon NM en wandelen daar de Island Trail. Enorm fotogeniek was het daar niet maar we hebben weer onze portie geschiedenis en beweging gehad. Die mensen die vroeger op deze rotswanden woonden, moeten toch een goede conditie gehad hebben!

Na onze wandeling rijden we verder in de richting van Sedona. Onderweg houden we nog even halt aan Oak Creek voor een kleine pauze. Het is een van de grotere uitzichtpunten op de route tussen Flagstaff en Sedona en je treft er een heel marktje aan waar ze Indiaanse souvenirs verkopen. Maar het uitzicht blijft er heel mooi.

Hierna gaan we verder richting Sedona en kuieren wat rond in het dorpje. Het is een relaxte omgeving, maar wel heel toeristisch. Dat waren we al even niet meer gewoon.
We kijken onderweg nog wat rond en spotten Bell Rock en de Chapel of the Holy Cross. Maar blijkbaar hebben we er niet aan gedacht ons fototoestel boven te halen, dus er is geen bewijs dat we er echt geweest zijn. Oeps.

We besluiten vroeg in te checken in het hotel en even in het zwembad te duiken om te relaxen.