Over ons


Ik word elke dag wakker naast een geweldige man (bart). Voor we elkaar ontmoetten had hij al een blog toegewezen aan zijn hobby / werk. Iets over bugs, ik snap er al vast niet veel van :). Maar op piekmomenten lokte die blog duizenden personen op een dag. De blog bestaat nog steeds maar hij spendeert er minder (lees:geen) tijd op.

Toen we spraken over reizen besloten we samen onze adventuren te delen. Motd staat voor message of the day. Nog best wel van toepassing voor een blog! De naam travelbear hebben we gekozen omdat bear ons troetelnaampjes zijn en travel, dat spreekt natuurlijk voor zich. Ondanks mijn interesse voor de technische kant laat ik het liever aan een pro over. Hij maakt alle error meldingen ongedaan. Moest er toch iets doorkomen aarzel dan niet om het ons te melden. Ik schrijf de verslagen en zorg voor de lay-outing. Niets wordt geplubliceerd zonder dat Bart het nog eens naleest. Hij maakt het voor iedereen leesbaar en duidelijk. Hij is van ons twee de talen knobbel.

Wat photografie betreft, trekken we allebei foto’s. Bart heer weeral de technische aspecten onder de knie terwijl ik zelf liever op zoek ga naar wat creatieve uitdagingen. Zo zijn de taken mooi verdeeld en maakt het ook tijdens ons verlof een aangename bezigheid. Hopelijk kunnen we je wat inspiratie opleveren voor een volgende reis.

IMG_6359